Вагітна Меган Маркл зіграла не за сценарієм: герцогиня Сассекська несподівано з'явилась на сцені поряд із своїм чоловіком, чим зворушила його і всіх присутніх.

Меган Маркл і принц Гаррі з дня на день можуть стати батьками, однак не припиняють виконувати свої королівські обов’язки. Так, у вівторок, 5 березня, герцоги Сассекські були на прийомі у Букінгемському палаці, влаштованому на честь 50-ї річниці з моменту передачі корони принцу Чарльзу.

А вже наступного дня принц Гаррі мав з'явитися на благодійному заході WE Day UK, головна мета якого – спонукати молодь до участі в позитивних соціальних зрушеннях. Очікувалось, що він буде сам на офіційному заході, з огляду на стан дружини. Але на подив усіх присутніх принц Гаррі запросив на сцену вагітну Меган Маркл.

В рамках зустрічі, що пройшла на стадіоні Уемблі, Гаррі піднявся на сцену з офіційною промовою, а в кінці виступу взяв паузу і заявив:

"Зараз я спробую витягнути на сцену свою дружину".

Після цього Гаррі підійшов до краю сцени, допоміг Меган піднятися. Герцогиня вийшла на сцену в чорному топі, джинсах скінні та синьому жакеті. Меган не стримувала своїх почуттів до Гаррі, ніжно обіймала його, тримала за руку і ні на мить не зводила з нього очей.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Зворушений принц Гаррі звернувся до юних глядачів:

"Змінюйте свої думки, і світ буде змінюватися. Прагніть стати кращим поколінням, ніж попереднє. Я з вами! Ми з вами! Прийшов час діяти!"

Він також процитував Мартіна Лютера Кінга. Як зізнався Гаррі, ці слова йому часто повторює дружина.

"Темрява не може розігнати темряву. На це здатне тільки світло. Ненависть не може знищити ненависть: тільки любові це під силу", – зазначив Гаррі.

Нагадаємо, вагітна герцогиня Сассекcька опинилася у лікарні через помилкові перейми, вона повинна народити вже через пару тижнів

Як повідомляв портал Знай.ua Меган Маркл пішла проти королівських традицій і задає нову моду

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і принц Гаррі розповіли, як виховуватимуть малюка: нічого королівського