Вже зовсім скоро прнц Гаррі та герцогиня Сассекськя Меган Маркл стануть батьками. Вони старанно готуються до батьківства й намагаються вже зараз вберегти своє чадо від негараздів. Також майбутні батькі вже визначили головні принципи та засади, на яких будуть виховувати дитину.

Про сімейні принципи герцогів Сассекських розповіла інсайдер королівської родини Мелані Брумлі.

За словами Брумлі, головний принцип, якому слідуватимуть у вихованні королівських спадкоємців в будинку Сассекських герцогів буде доброта.

"Меган має величезний досвід у використанні своєї популярності для того, щоб робити добро", - розповідає Брумлі.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На думку королівського джерела, діти зможуть швидко знайти своє місце в житті, оскільки їхні батьки також знайшли свою роль в житті.

"Гаррі знайшов своє місце в житті. Ігри Invictus мали феноменальний успіх, адже він знає, що потрібно зробити, як використовувати свою силу, щоб змінити ситуацію", - вважає інсайдер.

До приходу в королівську сім'ю в травні 2018 року Меган Маркл заробила репутацію захисника прав і можливостей жінок, яку вона перенесла в своє нове життя за допомогою благодійної діяльності.

Принц Гаррі створив успішний міжнародний проект - Invictus в 2014 році. Це міжнародний спортивний захід, що об'єднує поранених або покалічених військових і ветеранів з усього світу.

"Гаррі і Меган, особливо Меган з її досвідом, безумовно передадуть цей досвід своїм дітям", - вважає Брумлі.

Зазначимо, що 37-річна Меган Маркл зявила, що вона хотіла б народити багато дітей. Зараз дружина принца Гаррі перебуває на 7 місяці вагітності. Раніше різні ЗМІ повідомляли про те, що королівське подружжя очікує хлопчика. До такого висновку дійшли тільки через те, що на вечірці "baby shower" їй дарували подарунки у синій обгортці.

Нагадаємо, що Меган Маркл підкорила Марокко: згадала французьку і вразила татуюванням.

Раніше "Знай.ua" писав про сварку двох герцогинь Як дружина принца Чарльза поставила Меган Маркл на місце дорікнувши,що вона більше не акриса і в веденнях справ королівської сім'ї не потрібно грати на публіку.

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл розлютила британців захмарними витратами.