Незважаючи на те, що Меган Маркл на сьомому місяці вагітності, вона продовжує вести активний спосіб життя і виконувати королівські обов'язки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що цього разу Маркл разом з чоловіком принцом Гаррі відправилась у закордонний тур. Всього за три дні герцоги Сасекські змогли підкорити жителів Марокко.

Варто відзначити, що рейс із королівськими особами затримався на цілих дві години, через що почесному караулу довелось зустрічати Меган та Гаррі у повній темряві. Відразу пілся урочистого прийому королівське подружжя вирушило у резиденцію наслідного принца Мулая Хасана. Після візиту до палацу герцоги відразу ж попрямували відпочивати після тривалого перельоту в розкішні апартаменти.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Для першого публічного заходу у Марокко Меган вибрала ефектне червоне плаття вільного крою, яке доповнила світлим клатчем і туфлями на підборах.

Проте вже на другий день Меган відвідала жіночий пансіонат, де дівчата з найвіддаленіших районів Марокко можуть отримати освіту. Вона поспілкувалася з ученицями на французькому, а вони відзначили її хороший рівень знання мови.

Після завершення офіційної частини Меган зробили своєрідне тату - малюнок хною (традиційний для жінок в положенні). На цьому заході дружина принца Гаррі з'явилася в синьому блейзері, чорному светрі, який потім змінила на білу сорочку, і джинсах скинни.

Разом з тим варто відзначити, що Єлизавета II дала Меган Маркл незвичайне прізвисько. Як виявилося, королева терпіти не може слово "вагітна".

Вагітність і пологи - це, мабуть, одна з найпопулярніших тем королівської сім'ї. Монархам регулярно доводиться давати коментарі з приводу юних спадкоємців.

Однак, виявилося, що для королеви Єлизавети II сам термін "вагітна" здається занадто вульгарним. Джерела з оточення стверджують, що Її Величність вважає за краще замінювати його на "по-сімейному" або "сімейна".

Коли королеву запитували про те, чи не чекають Меган Маркл і принц Гаррі первістка, вона відповідала: "Меган налаштована по-сімейному" або "Меган — сімейна жінка". Що ж, Єлизавета II теж людина, і у неї є право на примхи.

Нагадаємо, Єлизавета II віддала корону зі скандалом.

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл розлютила британців захмарними витратами.

Також "Знай.ua" писав, що Анджеліну Джолі помітили у неочікуваному супроводі.

Меган Маркл може повернутися на великі екрани