Нещодавно відома американська актриса Анджеліна Джолі з'явилась на прем'єрі фільму "Хлопчик, який приборкав вітер" у супроводі усіх своїх дітей. Зазвичай вона з'являлась на світських заходах з кількома дітьми. Цього ж разу разом із нею прийшли 17-річний Меддокс, 15-річний Пакс, 14-річна Захара, 12-річна Шайло та 10-річні Нокс і Вів'єн.

"Хлопчик, який приборкав вітер" - фільм про малавійського хлопчика, який лише завдяки рисункам з підручників, які він взяв у бібліотеці, зібрав млин. Джолі часто буває у країнах третього світу і знає не з книжок про складне життя людей, які там живуть. Можливо, вона хотіла показати своїм дітям, яким непростим буває життя у їхніх однолітків.

Анджеліна Джолі, як завжди, виглядала приголомшливо та елегантно. На ній був чорний костюм, який ідеально сидить на її фігурі, денний макіяж та розпущене довге волосся. Проте фанати змогли знайти недоліки навіть цього разу - вони заявили про те, що актриса постарішала і внеї видно зморшки, а також дали їй пораду сходити до косметолога та відпочити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали, що Єлизавета II дала Меган Маркл незвичайне прізвисько. Як виявилося, королева терпіти не може слово "вагітна".

Вагітність і пологи - це, мабуть, одна з найпопулярніших тем королівської сім'ї. Монархам регулярно доводиться давати коментарі з приводу юних спадкоємців.

Однак, виявилося, що для королеви Єлизавети II сам термін "вагітна" здається занадто вульгарним. Джерела з оточення стверджують, що Її Величність вважає за краще замінювати його на "по-сімейному" або "сімейна".

Нагадаємо, про шпагат і шапіто на Євробаченні 2019: українці після MARUV раді бачити Зіброва та Іво Бобула.

Як повідомляв Знай.uа, що світська левиця, власниця власного косметичного бренду, порадувала фоловерів в Instagram розкішними фото. Вона похвалилася ідеальною фігурою, засмагаючи під жарким сонечком.

Також Знай.uа писав, Данилко розповів, хто замінить MARUV на Євробаченні 2019: названо ім'я.