Герцогиня Сассекська вирішила порадувати шанувальників чорної спідницею з спокусливим розрізом, незважаючи на те, що знаходиться в положенні.

7 лютого о Ковентрі пройшов урочистий вечір премії Endeavour Fund Awards, на якому віддають належне британським військовослужбовцям. У 2019 гостями благодійного вечора стали герцог і герцогиня Сассекському.
Нагадаємо, Меган і Гаррі з'явилися там не в перший раз: в минулому році вони відвідували цей захід, перебуваючи в статусі нареченого і нареченої. Інформацію надав портал "Clutch".

Для свого виходу в світ Меган підібрала незвичайний наряд для членів королівської сім'ї, до того ж він, як порахували багато, не надто підходив для жінки на шостому місяці вагітності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Однак, як відомо, герцогині подобається привертати увагу до свого зростаючого живота, тому на вечорі вона з'явилася вузькою чорною спідниці-максі з розрізом з колекції Givenchy, яку поєднувала з білосніжною сорочкою в чоловічому стилі того ж бренду.

Свій образ герцогиня доповнила туфлями Aquazzura з золотими елементами, атласним клатчем Givenchy і сережками Vanessa Tugendhaft. Фірмовий макіяж і сувора зачіска завершила вечірнє вбрання 37-річної дружини принца Гаррі.

Варто сказати, що в цей вечір Меган, як завжди, звернула на себе увагу. Багато присутніх порахували за велику честь наблизиться до неї і перекинутися пару-трійкою фраз. Меган була дуже чемна, часто посміхалася і з задоволенням позувала фотографам і демонструвала свій ідеальний голлівудський стиль.

Як повідомляв "Знай.ua", в королівській сім'ї Великобританії виник черговий конфуз через одного з п'яних членів сім'ї. Американський таблоїд Globe заявив, що дружина принца Чарльза Камілла в п'яному вигляді накинувся на королеву Єлизавету II. Інцидент стався в сімейним обідом в шотландському замку Балморал в січні.

Також "Знай.ua" повідомив про те, що в британську столицю повернулася герцогиня Кембриджська Кейт і відразу ж зробила кілька візитів в лондонські школи. Під час цікавих бесід зі школярами Кейт розповіла про досвід виховання дітей. Нагадаємо, що у неї їх уже троє. Так, герцогиня розповіла про кулінарні пристрасті п'ятирічного Джорджа і трирічної Шарлотти, а також зізналася, що малюки часто допомагають їй займатися приготуванням.