Дружина принца Гаррі Меган Маркл може народити раніше запланованого часу. Як повідомляє видання Daily Express, за останній місяць у вагітної герцогині Сассекської спостерігалося кілька нападів помилкових переймів.

Як повідомляє видання, одного разу перейми були такими сильними, що принц Гаррі особисто відвіз кохану дружину до лікаря. Втім, після огляду медик відпустив пару додому.

Меган Маркл
Меган Маркл

Також журналісти підмітили, що на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу з'являлося повідомлення про початок переймів у Меган Маркл, але запис швидко видалили. Мабуть, помилкові перейми у герцогині "перелякали" не тільки принца, але і весь двір. Відразу після цього пара вирушила до Марокко.

Західні ЗМІ повідомляють, що часті помилкові перейми можуть говорити про те, що Маркл народить через 2-3 тижні, а не в кінці квітня, як заявили в королівській родині. Сама герцогиня не поспішає йти в декрет і найближчим часом збирається прикрасити своєю присутністю кілька заходів.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Раніше повідомлялося, принц Гаррі і Меган Маркл старанно готуються до батьківства і намагаються вберегти своє чадо від негараздів. Майбутні батьки вже визначили головні принципи та засади, на яких будуть виховувати дитину.

Про сімейні засади герцогів Сассекських розповіла інсайдер королівської сім'ї Мелані Брумлі.

Меган Маркл
Меган Маркл

За словами Брумлі, головний принцип, якому будуть слідувати у вихованні королівських спадкоємців, буде доброта.

"Меган має величезний досвід у використанні своєї популярності для того, щоб робити добро", - розповідає Брумлі.

На думку королівського джерела, діти зможуть швидко знайти своє місце у житті, оскільки їх батьки також знайшли свою роль.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

"Гаррі знайшов своє місце в житті. Ігри Invictus мали феноменальний успіх, адже він знає, що потрібно зробити, як використовувати свою силу, щоб змінити ситуацію", - вважає інсайдер.

Нагадаємо, женщина лягла під ніж, щоб стати Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кейт Міддлтон у витонченій сукні перетворилася на найкрасивішу героїню "Гаррі Поттера".

Також Знай.uа писав, Меган Маркл наплювала на королівські правила і зробила татуювання.