Напередодні принц Гаррі і його дружина герцогиня Меган Маркл відвідали благодійну виставу в театрі Лондона - Victoria Palace Theatre мюзикл Hamilton. Їх поява не залишилася не поміченою.

Глядачі були вражені вишуканим, проте не зовсім умісним для жінки королівської сім'ї, образом герцогині Сассекської. Її одразу почали критикувати за надмірно відверте вбрання для виходу в світ і чергове порушення неписаного правила королівської сім'ї.

Для походу на благодійний вечір у театр Меган Маркл вибрала сміливе чорне міні-сукні-блейзер. При цьому членам королівської сім'ї заборонено з'являтися на публіці в нарядах "вище коліна" і на високих підборах.

Гості благодійного вечора ж не змогли стримати свій захват, коли побачили струнку Меган в розкішному образі. Вони з подивом відзначили, що її коліна і щиколотки виглядають, як у рекордсменки Голлівуду з стрункості – Анджеліни Джолі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Меган Маркл завжди була стрункою, однак останнім часом користувачі мережі відзначили, що вона ще більше схудла. Багато хто пов'язує це з нестабільним станом герцогині, воно пов'язане з переживаннями з приводу безперервного скандалу, який пов'язаний з її батьком.

Після одруження з принцом Гаррі батько герцогині, Томас Маркл, роздає безліч інтерв'ю, в яких критикує і дочку, і принца, і навіть королеву Єлизавету.

Раніше мережу продовжували хвилювати провокаційні повідомлення родини Маркл. Так, сестра герцогині різко розкритикувала королівський герб, який належить не тільки самій дружині принца Гаррі, але і всім родичам.

Не сподобався Саманті Грант подарунок королеви Єлизавети II - сімейний герб Марклов. Жінка вважає, що символ приналежності до королівської сім'ї виглядає так, ніби його "намалювали діти в садку".

Саманта залишилася незадоволена навіть окремими елементами, зображеними на гербі. За її словами, "три пера, що позначають спілкування і силу слова" – це "ментальна мастурбація, м'яко кажучи".

Нагадаємо, сімейні чвари по-королівськи: Єлизавета II викинула Меган Маркл з дому.

Як повідомляв "Знай. ua", родичі перетворили життя Меган Маркл після весілля на справжнє пекло.

ТакожЗнай. ua" писав, що перше королівське турне: куди відправляться принц Гаррі і Меган Маркл.