На сьогоднішній день брат герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон Джеймс є одним із завидних женихів Великобританії. При цьому ні багата родина, ні привілейований спосіб життя не змогли врятувати його від постійної депресії.

На початку 2019 року чоловік відверто зізнався, що страждає від дефіциту уваги і затяжної апатії з самого дитинства.

"Це не просто смуток. Це хвороба, рак розуму", – написав Джеймс у своєму есе для Daily Mail.

За його словами, він тривалий час не спілкувався з рідними і навіть замислювався про самогубство. Тоді Джеймс прийняв рішення відвідати фахівця. Також він знаходив розраду в компанії своїх вірних собак. Так, разом з ними у грудні 2017 року брат Кейт Міддлтон відправився в дику частину Озерного краю, де в дитячі роки частенько бував.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Не дивлячись на те, що найгірші дні залишилися в минулому, про складний період Джеймс згадує досі. Буквально днями на своїй сторінці в Instagram він опублікував фотографію зі своєю собакою.

"Я так боявся самотності, відчував, що я один у всесвіті. До щастя, у мене були мої собаки", – підписав Джеймс селфи, зроблене в горах.

Він вважає, що його відверті зізнання допоможуть подолати стереотипну думку і негативне сприйняття психічного захворювання в суспільстві.

Нагадаємо, що нещодавно герцог і герцогиня Кембриджські вирушили в Північну Ірландію з офіційним візитом. Там Кейт і Вільям відвідали закриту зустріч зі співробітниками поліції і благодійну організацію Cinemagic у центрі мистецтв Braid Art Centre.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон несподівано для всіх заявила, що мріє про четверту дитину. Так, під час візиту в Північну Ірландію герцогиня Кембриджська вийшла на прогулянку по містечку Балімін. Навколо неї відразу ж зібралися місцеві жителі, які захотіли поспілкуватися з дружиною принца Вільяма.

Також портал Знай.uа писав, що офіційно чутки про ворожнечу 37-річною Меган Маркл і її ровесницею Кейт Міддлтон досі не підтверджені. Британська фотохудожниця представила своє бачення конфлікту двох герцогинь, який закінчився справжньою бійкою.