Вимоги по-королівськи. Стало відомо, як королівська сім'я вчить свою няню виховувати їхніх дітей.

Виявляється, що не тільки самі члени королівської сім'ї поддаються правилами і постійно стикаються з безліччю заборон і обмежень, але так само і їх персонал.

Наприклад, нещодавно стало відомо про те, що няні дітей Кейт Міддлтон і принца Вільяма - Марії Боралло, заборонено вживати слово "малюк" на адресу дітей. До речі,вона займає посаду няні з самого раннього дитинства принца Джорджа.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Було б дивно, якщо б у принца Вільяма і Кейт Міддлтон не було своєї Мері Поппінс. Тепер, коли Кейт народила третю дитину, їй необхідна постійна професійна допомога.

Марія Тереза Турріон Борралло має чудову педагогічну освіту — вона навчалася у престижному коледжі Норленд в британському місті Бат. Так, цей заклад готує першокласних нянь, які потім відправляються працювати в монарші родини і до знаменитостей. До речі, з цього ж коледжу наймали няню Мік Джаггер і Джеррі Холл.

Справа в тому, що думку Кейт поділяють так само і англічани, адже подібне звернення принижує дитину як особистість. Марія може називати Джорджа,Шарлотту і Луї "діти" або ж просто звертатися до них по імені.

До речі, Марія Тереза є частиною королівської сім'ї — вона також живе в Кенсингтонському палаці, супроводжує дітей разом з Кейт і Вільям на важливих заходах і в поїздках. У палаці особисте життя Марії Терези охороняють так само, як і особисте життя монархів.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про найбільш пристижні вакансії в Україні. Робота нянею увійшла в топ 10.

Також "Знай.ua" повідомляв про те як насмішили українських породіль і майбутніх мам виплатою за дитину. На це ні те що памперси, харчування не купиш, при цьому потрібно ще й знайти няню.

Раніше "Знай.ua" інформував про те, як змінилася головна героїня серіалу " Моя прекрасна няня ". Її - не впізнати.