Члени королівської родини часто відвідують різноманітні заходи, тому їх графік дуже напружений. Не виключенням є герцоги Кембриджські Вільям і Кейт. Всього за тиждень принц Вільям зі своєю чарівною дружиною Кейт Міддлтон відвідали кілька офіційних заходів, зокрема, урочистий прийом в Букінгемському палаці. А от у середу, 6 березня, пара приїхала до британського Блекпула, що в Північно-Західній частині Англії.

Принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон планують відвідати Блекпульску вежу (це зменшена копія Ейфелевої в Парижі). Пара також запланувала візит до бібліотеки і парку. Окрім цього вони зустрінуться з місцевими жителями.

Для цього виходу в світ Кейт обрала стильне вбрання смарагдового кольору. На ній було приталені двубортное пальто Sportmax, сукня довжини міді від Michael Kors і маленька сумка від Manu Atelier.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лаконічний образ герцогиня доповнила чорними замшевими чобітьми на стійкому каблуці, рукавичками і шарфом в тон. Волосся чоловіка принца Вільяма зібрала у високий хвіст.

І хоч місто зустріло герцогів дощовою погодою, це аж ніяк не вплинуло на їх настрій та елегантний вигляд. Легкий макіяж завершив look чарівної Кейт. Водночас внук Єлизавети ІІ обрав для публічного виходу костюм з піджаком та чорною кофтою.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон несподівано для всіх заявила, що мріє про четверту дитину. Так, під час візиту в Північну Ірландію герцогиня Кембриджська вийшла на прогулянку по містечку Баллімін. Навколо неї відразу ж зібралися місцеві жителі, які захотіли поспілкуватися з дружиною принца Вільяма.

Як повідомляв "Знай.uа", Кейт Міддлтон у витонченій сукні перетворилася на найкрасивішу героїню "Гаррі Поттера".

Раніше портал "Знай.uа" писав, що бійка вагітної Меган Маркл і Кейт Міддлтон потрапила на камеру: за волосся і обличчям об підлогу.