Офіційно чутки про ворожнечу 37-річної Меган Маркл - ровесниці Кейт Міддлтон досі не підтверджені, але продовжують розбурхувати уми багатьох людей. Британська фотохудожниця представила своє бачення конфлікту двох герцогинь,який закінчився справжньою бійкою.

Елісон Джексон поділилася кадрами нової фотосесії, героями якої стали двійники герцогині Кембриджської і герцогині Сасекської. Фотохудожниця зрежисувала бійку між двома дружинами принців. Елісон явно впевнена, що цей бій виявиться важким випробуванням для Кейт.

На кадрах фотосесії Меган змогла перемогти Кейт. Дружина принца Гаррі тягає жінку його брата, і багатодітну маму по підлозі за волосся.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Двійники бездоганно зіграли свої ролі. Багато користувачів Мережі зізналися, що могли з легкістю повірити в достовірність знімків.

Нагадаємо, вже зовсім скоро принц Гаррі і герцогиня Сасекська Меган Маркл стануть батьками. Вони старанно готуються до батьківства і намагаються вже зараз уберегти своє чадо від негараздів. Також майбутні батьки вже визначили головні принципи та засади, на яких будуть виховувати дитину.

Про сімейні засади герцогів Сасекських розповіла інсайдер королівської сім'ї Мелані Брумлі.

Меган Маркл
Меган Маркл

За словами Брумлі, головний принцип, яким будуть слідувати у вихованні королівських спадкоємців у будинку Сасекських герцогів буде доброта.

"Меган має величезний досвід у використанні своєї популярності для того, щоб робити добро", - розповідає Брумлі.

На думку королівського джерела, діти зможуть швидко знайти своє місце у житті, оскільки їхні батьки також знайшли свою роль у житті.