Кейт Міддлтон несподівано для всіх заявила, що мріє про четверту дитину. Так, під час візиту в Північну Ірландію герцогиня Кембриджська вийшла на прогулянку по містечку Баллімін. Навколо неї відразу ж зібралися місцеві жителі, які захотіли поспілкуватися з дружиною принца Вільяма.

Один з ірландців, які зустріли Міддлтон, був зі своїм п'ятимісячним сином Джеймсом. Хлопчик розтопив материнське серце герцогині, яка виховує трьох дітей - 5-річного Джорджа, 3-річну Шарлотту і однорічного Луї.

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

Раптом Кейт Міддлтон зробила заяву, яка вразила британські ЗМІ.

"Він чудовий. Дивлячись на нього, мені хочеться ще дітей".. сказала 37-річна Кейт, звертаючись до батька Джеймса

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Чоловік, до речі, не розгубився і запитав, як поставиться Вільям до перспективи стати батьком в четвертий раз. На це питання герцогиня розсміялася і сказала, що принц "буде дуже стурбований такою перспективою".

Нагадаємо, в мережі активно обговорюють новий образ Кейт Міддлтон, в якому вона з'явилася в Баллімені.

Нещодавно герцог і герцогиня Кембриджські вирушили в Північну Ірландію з офіційним візитом. Там Кейт і Вільям відвідали закриту зустріч зі співробітниками поліції і благодійну організацію Cinemagic в центрі мистецтв Braid Art Centre.

Герцогиня вийшла у світ в бездоганному, як завжди, вбранні. Вона вбралася в пальто з кейпом небесно-блакитного кольору з колекції Mulberry Ashleigh.

принц Вільям та Кейт Мідлтон
принц Вільям та Кейт Мідлтон

Яскраве вбрання Кейт викликало цілу хвилю обговорень в мережі. Користувачі почали порівнювати королівську особу з героїнею "Гаррі Поттера" Флер Делакур, яка у фільмі носила схожий костюм. У мережі стали з'являтися меми, на яких наряд герцогині порівнюють з уніформою академії "Шармбатон".

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітна Меган Маркл розважається в США відразу з двома.

Також Знай.uа писав, племінниця королеви Єлизавети II приголомшила чином на модному шоу.