У мережі активно обговорюють новий образ Кейт Міддлтон, в якому вона з'явилася в Баллімені. Про це передає Clutch.

Нещодавно герцог і герцогиня Кембриджські вирушили в Північну Ірландію з офіційним візитом. Там Кейт і Вільям відвідали закриту зустріч з співробітниками поліції та благодійну організацію Cinemagic в центрі мистецтв Braid Art Centre.

Герцогиня вийшла у світ у бездоганному, як завжди, вбранні. Вона вбралася в пальтом з кейпом небесно-блакитного кольору з колекції Mulberry Ashleigh.

Яскраве вбрання Кейт викликало цілу хвилю обговорень у мережі. Користувачі почали порівнювати королівську особу з героїнею "Гаррі Поттера" Флер Делакур, яка у фільмі носила схожий костюм. У мережі стали з'являтися меми, на яких наряд герцогині порівнюють з уніформою академії "Шармбатон".

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Вона там точно вчилася, а Вільям майже Седрік Діггорі", "Ну а що? Схоже. І Кетрін своєю витонченістю та грацією жодним чином не поступається вихованкам академії", "Чисто англійський стиль і це чудово", "Я фанат Гаррі Поттера. А пальто класне!", — пишуть в Мережі.

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон розповіла, як їй вдається так швидко повертатися у форму після пологів. Виявляється, вона використовує дієту Дюкана.

Джерела розповідають, що сніданок Кейт Міддлтон складається з смузі з шпинату, порошку мате, салату, коріандру, чорниці і спіруліна. Також Кейт охоче включає в меню свіжі овочі і фрукти, а також страви з корисних жирів і пісних білків.

Герцогиня Кейт також не нехтує спортом. У неї немає особистого тренера. Але це не заважає їй щодня займатися кардіотренуваннями, бігом і робити вправи з гантелями. Її найулюбленіша вправа - планка в різних варіаціях: для бічних м'язів живота, пресу і спини.

Нагадаємо, дружина Джорджа Клуні втерла носа Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітна Меган Маркл розважається в США відразу з двома.

Також Знай.uа писав, племінниця королеви Єлизавети II приголомшила образом на модному шоу.