На цей раз порив вітру задер її спідницю і показав усім присутнім стрункі ноги. Користувачі мережі, побачивши це в інтернеті, не змогли утриматися від уїдливих жартів.


36-річна Кейт Міддлтон разом з іншими представниками родини монархів днями вітали британських військових, які пройшли необхідні випробування. Але герцогиня Кембриджська прогадала з погодою і одягла на вітер легке жовте плаття. Воно-то і поставило під удар репутацію дружини принца Вільямса.


Вітер рвонув поділ сукні вгору, що й змусило Кейт почервоніти. "Сором!", - не втрималися користувачі від коментарів в Інтернеті. Але більша частина фанатів прийшла в захват від ідеальної фігури герцогині, а особливо від її ніг.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що принц Вільям і Кейт Міддлтон розповіли про своє розставання. У 2007 році пара розлучилася на цілий рік. На той період всі вважали, що пара серйозно посварилася. І тільки зараз подружжя відверто розповіло, в чому справа. Як повідомили британські ЗМІ, причиною виявилися численні правила королівської сім'ї. У 2006 році Кейт запросили на святкування Нового року в замок. Спочатку Вільям був навіть радий такому рішенню, однак пізніше відмовився, так як не хотів порушувати протокол, згідно з яким сім'я щорічно святкує цей день в одному і тому ж місці. Так вони і посварилися. Як повідомляє Міддлтон, вона стала тільки сильнішою після такої сварки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Також Знай.UA писав про те, що Кейт Міддлтон розповіла про свою участь у долі принца Гаррі і Меган Маркл. Вона зізналася, що часто виступала в ролі "свахи" і допомагала організовувати таємні побачення закоханим. Таким чином, герцогиня натякнула, що вони з Меган не змагаються.


Раніше Знай.UA повідомляв, що Меган Маркл порушила головний заборона королеви. Так, королева забороняє створювати акаунти в інтернеті. Кейт Міддлтон чесно видалила все своє минуле в мережі перед весіллям, але не так давно створила акаунти на сайтах з виховання дітей.