Дружина принца Гаррі й відома голлівудська акторка Меган Маркл, яка нещодавно разом з чоловіком побувала з офіційним візитом у Марокко, вже стала справжнім прикладом для наслідування.

Багато британок намагаються приміряти на себе її стильні образи, а деякі навіть повторюють їх на папері. Так художниця, яка в мережі підписана як Дженніфер Валлез зробила незвичайний проект. Про це пишуть британські ЗМІ.

Так, художниця відтворює кожен вихід вагітної герцогині Сассекської на папері. При цьому образ Меган Маркл вона робить схожим на персонажа мультфільму, що додає унікальності картин.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто зазначити, що художниця ще й непогано заробляє на цьому. Вона пропонує фанатам королівської сім'ї не тільки незвичайні картини з принцом Гаррі і Меган Маркл, але і чашки або календарі з їх мультиплікаційними копіями.

Варто нагадати, що Меган Маркл і принц Гаррі увечері 12 лютого відвідали виставу, яка відбулася в лондонському Музеї природознавства. Виставу було приурочено до 210-річчя Чарльза Дарвіна. Герцогиня Сассекська вперше з'явилася на людях після скандалу, який спровокував її батько Томас Маркл. Раніше він опублікував адресований йому особистий лист Меган, який викликав безліч пересудів у пресі і соцмережах. Меган виглядала впевненою в собі і усміхненою, як завжди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що королівська сім'я знову створює антураж навколо своїх стосунків. Раніше герцог і герцогиня Сасексські зірвали весілля принцеси Євгенії Йорської зізнанням про вагітність Меган Маркл. Напередодні королівського весілля всі обговорювали колишній шлюб Меган і порушення правил Гарі Уельським які забороняють одружуватися членам королівської сім'ї на раніше розлучених.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон на BAFTA-2019 похвалилася солодкого фігурою і розкішною сукнею: фото.

Як повідомляв Знай.uа дружина принца Чарльза різко поставила Меган Маркл на місце: ти не акторка, яка грає роль.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон знову стала нареченою.