Королева Британії Єлизавета ІІ та її невістка герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вперше з'явилися на публіці разом, без інших членів королівської сім'ї. Вони відвідали відкриття відреставрованого будинку Bush House в Королівському коледжі Лондона, який знаходиться під патронажем Її Величності.

Про це повідомляється на сторінці королівської родини у соціальній мережі Twitter.

"Її Величність Королева та герцогиня Кембриджська прибувають до @KingsCollegeLon, щоб відкрити Буш-хаус — найновіші навчальні корпуси в університетському кампусі Strand", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Спільний публічний вихід Кейт і Єлизавети відбувся у вівторок, 19 березня. Королева з'явилася перед публікою в рожевому кашеміровому пальто, а її образ доповнила діамантова брошка з рожевим сапфіром. Звичайно ж, Єлизавета вибрала капелюшок в тон до пальта, яку доповнила шовковою хустиною з принтом. Фінальним акордом стала чорна класична сумочка.

Кейт ще раз продемонструвала вміння вибирати стильні пальто. Так, в цей раз вона вирішила розкльошену модель красивого сірого відтінку з контрастним коміром з колекції британського бренду Catherine Walker. До нього вона підібрала чорний капелюшок з квітами, який теж вже одягала у 2012-му році, невеликий клатч і замшеві туфлі на стійкому каблуці Gianvito Rossi.

Нагадаємо, що стало відомо про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл найближчим часом планує піти у декретну відпустку. Так, всі британські ЗМІ повідомили, що низка офіційних заходів для герцогині Сасекської вже позаду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", художниця відтворює кожен вихід вагітної герцогині Сассекської на папері. При цьому образ Меган Маркл вона робить схожим на персонаж мультфільму, що додає унікальності картинам.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах.