Герцогинь Меган Маркл і Кейт Міддлтон перед тим, як вони стали повноправними членами королівської сім'ї, багато чому навчали. Так, вони до одруження повинні були мати чітке уявлення про те, як правильно поводитися на публіці і які слова під забороною на офіційних прийомах і навіть у приватних розмовах.

Так, королівські особи ніколи не вживають слово "туалет" і замість нього використовують "вбиральня". Про це розповіла журналістка Даніела Елсер.

"Віндзорська династія ніколи не вживає це слово через те, що воно було запозичене з французької мови. З цієї ж причини у них немає таких слів і виразів, як "позика" (mortgage), "щорічна відпустка" (annual leave) та "винесення сміття" (bin night). Слово "пардон" також заборонено використовувати. Замість нього краще сказати "вибачте", – написала вона.

Журналістка звернула увагу на те, що після народження дитини Маркл з принцом Гаррі переїде у Фрогмор-хаус і коли вона займеться перестановкою, то теж не зможе використовувати звичні слова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"В королівських палацах ви побачите тільки софу. "Диван" – це грубе слово", – уточнила Елсер.

Також королівським особам не можна називати пудинг французьким словом "десерт" і вони не вживають "парфум", а замість нього кажуть "духи".

апомним, Меган Маркл змінила принцу Гаррі. Вісім років тому Меган Маркл познайомилася з ним у клубі в Торонто.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Міддлтон вперше за 7 років підпустять до Єлизаветі при людях. Кейт Міддлтон вперше за 7 років буде супроводжувати королеву Єлизавету.

Знай. ua писав, що Королева Єлизавета розбила мрії Меган Маркл і принца Гаррі. Меган Маркл і Принц Гаррі дозволили собі занадто багато "вольностей".