Шлюб принца Гаррі та актриси Меган Маркл ще раз доводить, що любов – вище традиційних підвалин.

"Вони хотіли переїхати в свій власний будинок і займатися благодійністю за межами королівської резиденції, але їм сказали "ні". Існує інституціональна структура, яка не допускає таких вольностей. Сассекси повинні перебувати під юрисдикцією Букінгемського палацу, так що вони не можуть просто піти і займатися своїми справами в іншому місці", - стверджує джерело, близьке до королівської сім'ї.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Як свідчить офіційна заява, офіс Маркл і Гаррі буде знаходиться біля Букінгемського палацу, але його робота не буде стикатися з діяльністю інших членів королівської сім'ї.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Подружжю нададуть свого фахівця з комунікації; він повинен звітувати перед міністром зв'язку Єлизавети. Крім того, їм дадуть в розпорядження цілий штат співробітників, які будуть допомагати герцогу і герцогині Сассекським трудиться на благо британського народу.

Варто нагадати, що Про те, що герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі покидають королівський палац, стало відомо ще в минулому році.

Але Кенсінгтонський палац підтвердив цю інформацію лише зараз.

"Цей давно запланований переїзд забезпечить постійну підтримку роботи герцога і герцогині, коли у них буде своя сім'я і коли вони переїдуть у свою резиденцію в Фрогморский котедж", – заявляють в Кенсингтонському палаці.

Зовсім скоро Меган Маркл і принц Гаррі переїдуть з Кенсінгтонського палацу в котедж у Віндзорі, а їх офіс буде розташовуватися в Букінгемському палаці. Тепер дві королівські сім'ї будуть мати окремі офіси.

Нагадаємо, У Меган Маркл діагностували страшне захворювання: Історія повторюється, і ми бачили, чим все закінчилося

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Єлизавета ІІ шокувала дипломатів "кислотою": заздрить навіть Меган Маркл

Також Знай.ua" писав про те, що Меган Маркл скасувала всі зустрічі і закрилася у палаці: готується до пологів