Єлизавета II заборонила герцогині Сассекському Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції.

Про це повідомляє TheSun.

Зокрема, видання відзначає, шо королеві Єлизаветі не надто сподобались забаганки Маркл відразу ж після весілля. Саме через це вона заборонила Меган носити предмети з коштовної королівської колекції, які раніше належали принцесі Діані.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Чесно кажучи, королеву не вразили деякі вимоги Меган, особливо як нового члена сім'ї. В рамках цієї ситуації королева повідомила принцу Гаррі, що предмети з королівської колекції, які носила принцеса Діана, не будуть надані Меган", - розповів інсайдер.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Крім того Єлизавета II таким чином спробує відновити жорстку ієрархію у королівській сім'ї. При цьому відзначається, що королеві ще під час першого знайомства дуже сподобалась Меган Маркл.

"Королеві подобається Меган, але мова йде про ієрархію. Вона показує, що підтримка правильного порядку і пріоритету в сім'ї важливо. Навіть якщо Меган - найпопулярніша жінка в світі, вона більш низького рангу, ніж Кейт", - розповіло джерело.

Варто відзначити, що у жовтні минулого року Меган заборонили надівати дорогоцінну тіару на свою першу державну вечерю за межами країни, яка була з президентом Фіджі.

Принц Чарльз пояснив це тим, що тіару не прийнято носити в деяких країнах Співдружності, оскільки вона занадто "екстравагантна" і "нагадує про минуле".

Меган Маркл
Меган Маркл

"Меган не розуміла всього цього і була новачком в цій ролі, тому принц Чарльз сказав їй, що це не буде доречно. Це було дуже люб'язно", - повідомило джерело.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська Меган Маркл потрапила в незручну ситуацію. Дружина принца Гаррі, яка дозволяє собі грубо обходитися з прислугою, не стрималась та нагримала на телеведучого.

Як повідомляв "Знай.ua", принц Гаррі і Меган Маркл опублікували другий пост у своєму Instagram-акаунті, який створили, 2 квітня. Добірка світлин королівських досягнень повнився чарівним знімком британського престолоспадкоємця з немовлям.

Також "Знай.ua" писав, що герцогиня Сассекська Меган Маркл народить з дня на день, тому останнім часом вона рідко з'являється на публіці. Пропонуємо вам згадати найкращі образи вагітної герцогині, яка кожному може дати урок стилю.

Зеленський вміє чути і годиться на людей, він менеджер нового покоління - Ольшанський