У британській королівській родині назрів гучний конфлікт. Так, свекор герцогині Сассекської Меган Маркл принц Чарльз наклав заборону на носіння нею діамантової тіари, яка належала його покійній дружині принцесі Діані.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Daily Mail.

Відомо, що інцидент з тіарою стався ще восени минулого року, проте стало відомо про нього тільки зараз. Тоді принц Гаррі і Меган Маркл вирушили з офіційним візитом на Фіджі, де на їх честь було влаштовано пишний прийом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Вагітна герцогиня обрала для заходу тіару принцеси Діани, проте принц Чарльз не дозволив їй одягнути її, заявивши, що вона б виглядала "екстравагантно, демонструючи розкіш в небагатій країні".

За дружину заступився принц Гаррі, який в результаті навіть посварився з батьком. В суперечку була змушена втрутитися королева. Єлизавета II у результаті переконала онука, що його Меган "не може отримати абсолютно все, що зажадає".

Цікаво, що у той же вечір на урочистому прийомі в тій самій тіарі з'явилася Кейт Міддлтон.

Варто нагадати, що екс-акторка герцогиня Сассекська образила свого колегу по колишньому цеху. Зарозуміла Меган Маркл поставилася зі зневагою до відомого австралійського коміка Джоела Крісі. Актор зізнався, що у нього залишилися неприємні враження від знайомства з дружиною принца Гаррі.

За словами коміка, неприємний епізод стався під час поїздки герцога і герцогині Сассекських в Австралії восени минулого року. Губернатор Вікторії Лінда Дессау познайомила Меган Маркл з коміком, який коментував їх церемонію одруження на телебаченні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що герцогиня Сасекська Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі за розрахунком. Таку заяву зробив відомий ведучий телеканалу CNN Пірс Морган. Журналіст переконаний, що зовсім скоро Маркл покаже своє "справжнє обличчя". Він вважає, що стусунки королівських коханих "підробкою і твором мистецтва".

Нагадаємо, принц Чарльз різко осадив вагітну Маркл: зніми корону.

Як повідомляв Знай.uа спрага вчитися переборола все: підліток заробив півмільйона не виходячи з дому.

Знай.uа писав, дитині Меган Маркл і принца Гаррі подарували Елтона Джона: відпрацьовуватиме титул лицаря.