Британські журналісти продовжують активно обговорювати чутки про конфлікт двох королівських дам. Нещодавно ЗМІ вдалося дізнатися про таємне зброю Кейт Міддлтон, яке вона використовує в боротьбі проти Меган Маркл.

Так, за інформацією журналістів, останнім часом герцогиня Кембриджська з'являється на публіці в особливо стильних і елегантних вбраннях, які підкреслюють достоїнства її фігури. На думку репортера Річарда Едена, це заслуга стиліста, 36-річної Вірджинії Чедвік-Хілі. Про це пишуть британські видання.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Джіні – секретна зброя Кейт Міддлтон. Вона змінила гардероб герцогині для офіційних заходів та допомогла знайти упевненість. Дружина принца Вільяма дуже вдячна їй за допомогу", – розповіло джерело, близьке до монаршої сім'ї.

Вірджинія стала співпрацювати з королівською особою кілька місяців тому, після того як попередня помічниця Наташа Арчер пішла у відпустку по догляду за дитиною. Чедвік-Хілі була редактором видання Vogue. Вона походить із знатного роду – є донькою третього лорда Страталмондського.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еден повідомив, що стиліст познайомилася з герцогом і герцогинею Кембриджськими ще під час навчання в Сент-Ендрюському університеті. Вона навіть була запрошена на весільну церемонію, яка відбулася у Вестмінстерському абатстві в 2011 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в британській королівській сім'ї назрів гучний конфлікт. Так, свекор герцогині Сассекської Меган Маркл принц Чарльз наклав заборону на носіння нею діамантової тіари, яка належала його покійній дружині принцесі Діані.

Нагадаємо, гордовита Меган Маркл образила колишнього колегу у всіх на очах.

Як повідомляв Знай.uа свекор відмовив Меган Маркл у королівській забаганці: монарша сім'я на порозі гучного скандалу.

Знай.uа писав, Меган Маркл вирішила наплювати на правила: пішла проти принцеси Діани і Кейт Міддлтон.