Герцогиня Сассекська Меган Маркл народить з дня на день, тому останнім часом вона рідко з'являється на публіці. Пропонуємо вам згадати найкращі образи вагітної герцогині, яка кожному може дати урок стилю. Передає Clutch.

Меган Маркл

Меган Маркл

Меган Маркл

Меган Маркл

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Меган Маркл

Меган Маркл

Меган Маркл

Меган Маркл

Меган Маркл

Меган Маркл

Раніше повідомлялося, що британські журналісти продовжують активно обговорювати чутки про конфлікт двох королівських дам. Нещодавно ЗМІ вдалося дізнатися про таємну зброю Кейт Міддлтон, яку вона використовує в боротьбі проти Меган Маркл.

Так, за інформацією журналістів, останнім часом герцогиня Кембриджська з'являється на публіці в особливо стильних і елегантних вбраннях, які підкреслюють достоїнства її фігури. На думку репортера Річарда Едена, це заслуга стиліста, 36-річної Вірджинії Чедвік-Хілі. Про це пишуть британські видання.

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

"Джіні – секретна зброя Кейт Міддлтон. Вона змінила гардероб герцогині для офіційних заходів та допомогла знайти упевненість. Дружина принца Вільяма дуже вдячна їй за допомогу", – розповів джерело, близьке до монаршої сім'ї.

принц Вільям та Кейт Міддлтон
принц Вільям та Кейт Міддлтон

Нагадаємо, у британській королівській родині назрів гучний конфлікт. Так, свекор герцогині Сассекської Меган Маркл принц Чарльз наклав заборону на носіння нею діамантової тіари, яка належала його покійній дружині принцесі Діані.

Раніше Знай.uа повідомляв, екс-актриса герцогиня Сассекська образила свого колегу по колишньому цеху. Зарозуміла Меган Маркл поставилася зі зневагою до відомому австралійського коміка Джоела Крисі.

Також Знай.ua писав, герцогиня Сасекська Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі за розрахунком. Таку заяву зробив відомий ведучий телеканалу CNN Пірс Морган.