Герцогиня Сассекська Меган Маркл потрапила в незручну ситуацію. Дружина принца Гаррі, яка дозволяє собі грубо обходитися з прислугою, не стрималась та нагримала на телеведучого.
Про це пишуть західні ЗМІ.

Відомий австралійський комік, актор і ведучий Джоел Крісі розповів, що спілкувався з Меган Маркл і у нього залишилися вкрай неприємні враження від цього спілкування.

Інцидент стався ще минулого року восени, коли королівське подружжя з офіційним візитом відвідали Австралію.

Принц Гаррі та Меган Маркл

На прийомі губернатора австралійського штату Вікторії Лінди Дессау, колишня акторка познайомили з коміком, який коментував церемонію одруження Маркл та онука королеви Єлизавети II на одному з місцевих австралійських телеканалів.

"Чоловік губернатора звернувся до Меган Маркл: "Знаєте, а Джоел вів ваше весілля..." Я думаю, він збирався сказати: "вів весілля на телеканалі", але не встиг закінчити фразу, бо герцогиня перебила його, звертаючись до Джоела: "Я не пам'ятаю, щоб ви були там", - розповів Крісі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

монарша родина

За словами коміка, після цього діалог з герцогинею у них не пішов, а Маркл виглядала досить роздратованою.

Варто відзначити, що Джоел не став розкривати всі деталі бесіди.

Особи королівської родини

"Я їй сказав: "Це тому, що ви не запросили мене!", - лише додав зірка австралійського телебачення.

Нагадаємо, українкам показали топ зачісок від Меган Маркл, які підійдуть для будь-якого заходу а зробити простіше простого.

Як повідомляв портал Знай.ua, далося дізнатися про таємну зброю Кейт Міддлтон, яку вона використовує в боротьбі проти Меган Маркл.

Також Знай.ua писав про те, що герцогиня Сасекська Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі за розрахунком. Таку заяву зробив відомий ведучий телеканалу CNN Пірс Морган.