У селі Баклбері в британському графстві Беркшир у будинку вартістю мільйон доларів виявлені тіла 84-річного Тоні Медоуза і його 83-річної дружини Поли.

За версією поліції, колишній пілот Тоні вбив дружину, за якою віддано доглядав останні роки, після чого покінчив з собою. Вони були одружені понад 60 років. Правоохоронці заявили, що ведеться розслідування і місцевим жителям ніяка небезпека не загрожує. Про це пише Daily Mail.

Як з'ясувалося, капітан Медоуз був одним із перших пілотів пасажирського надзвукового літака «Конкорд» (Concorde) авіакомпанії British Airway. Лайнери більше не використовують — після катастрофи 2000-го року, у якій загинули 113 людей.

Тоні входив у екіпаж першого рейсу літака з Лондона в Нью-Йорк 1977 році. Він кілька разів возив принцесу Діану. А також був пілотом королеви Єлизавети II 1979 році, коли вона летіла на «Конкорді» Кувейт разом зі своїм чоловіком принцом Філіпом. Тоді королівське подружжя відправлялося в турне по країнам Близького Сходу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У цьому ж селі Баклбері, розташованому в кількох кілометрах від садиби Медоузів в особняку вартістю майже 6,6 мільйонів доларів проживають батьки Кейт Міддлтон — колишня стюардеса і пілот British Airway, а зараз підприємці Керол і Майкл. Повідомляється, що принц Вільям і Кейт часто гостюють у родичів зі своїми дітьми.

Нагадаємо, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон прийшла в лють, коли в пресі з'явилися фотографії, на яких вона засмагає топлес. У 2012 році під час поїздки подружжя в Малайзії в ЗМІ з'явилися знімки, на яких Кейт зображена оголеною.

Як повідомляв портал Знай.uа, вдалося дізнатися про таємну зброю Кейт Міддлтон, яку вона використовує в боротьбі проти Меган Маркл.

Також портал Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон завжди відрізнялася витонченим смаком і стильними образами. Проте нещодавно вона кардинально змінила свій стиль. Причиною цього є те, що вона змінила стиліста.