Нещодавно дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон нарешті розвіяла чутки про свою четверту вагітність. Так, під час поїздки в Північну Ірландію Кейт познайомилася з місцевим жителем Аланом і його п'ятимісячним сином Джеймсом.

Коли Кейт Міддлтон спілкувалася з ірландцем, вона назвала дитину милою і заявила, що хотіла б народити ще одну дитину. Про це повідомив королівський коментатор Роберт Джонсон на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

З того часу поповзли чутки про нову вагітність герцогині Кембриджської. Пізніше стало відомо, що журналісти оприлюднили продовження бесіди Кейт Міддлтон і Алана. Коли місцевий житель задав питання герцогині про четверту дитину, вона відповіла негативно.

"Я думаю, що принц Вільям буде турбуватися!" — пожартувала вона.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Крім того, у День святого Патріка, 17 березня, шанувальники помітили, як герцогиня Кембриджська пила алкогольний напій.

Раніше ми писали, що на Кейт Міддлтон чекають злидні - сім'я на межі серйозної катастрофи. Від батьків герцогині ніколи не надходило скарг на відсутність коштів. Вони завжди вважалися багатими людьми у Великобританії.

Нагадаємо, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон серйозно посварилася з однією із своїх найкращих подруг 35-річною Роуз Ханбері, колишньою моделлю аристократичного походження, а нині дружиною 58-річного Девіда Роксеведжа, маркіза Чамлі (Marquess of Cholmondeley).

Як повідомляв портал Знай.иа, дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка, імовірно, до кінця квітня вперше стане мамою, вже визначилася з репетиром з музики для майбутньої дитини. Герцогиня бажає, що б її першу дитину навчав грі на фортепіано сам Елтон Джон — співак, композитор і піаніст, якого багато хто вважають королем британської поп-музики.

Також портал Знай.иа писав, що принц Гаррі і Меган Маркл зовсім скоро стануть батьками. Первісток, стать якого подружжя тримає в секреті, народиться в найближчі тижні - наприкінці квітня або на початку травня. Але прізвище дитини буде відрізнятися від того, яке носять Гаррі і Меган.