Екс-акторка герцогиня Сассекська образила свого колегу по колишньому цеху. Зарозуміла Меган Маркл поставилась зі зневагою до відомого австралійського коміка Джоела Крісі. Актор зізнався, що у нього залишилися неприємні враження від знайомства з дружиною принца Гаррі.

Про це Джоел Крісі розповів в ефірі телепередачі The Sunday Project.

За словами коміка, неприємний епізод стався під час поїздки герцога і герцогині Сассекських в Австралію восени минулого року. Губернатор Вікторії Лінда Дессау познайомила Меган Маркл з коміком, який коментував їхню церемонію одруження на телебаченні.

"Чоловік губернатора Вікторії звернувся до Меган Маркл:" Знаєте, а Джоел вів Ваше весілля ... "Я думаю, він збирався сказати:" вів весілля на телебаченні ", але не встиг закінчити фразу, бо герцогиня перебила його:" Я не пам'ятаю, щоб Ви були там ", - розповів Крісі.

Як стверджує артист, Меган Маркл виглядала трохи роздратованою і розмова не пішла. Джоел відмовився розкривати всі деталі бесіди, але додав, що його відповідь тільки погіршила становище. "Я сказав їй:" Це тому, що Ви не запросили мене! "І після цього наша розмова зайшла в глухий кут", - розповів він.

Як відомо, в кінці квітня в родині герцога і герцогині Сассекських очіуцють на поповнення. Нещодавно стало відомо, що Меган Маркл збирається порушити важливу традицію: вона не буде народжувати в відділенні Lindo Wing госпіталю Святої Марії. У цій лікарні принцеса Діана народила двох дітей. Крім того, тут народилися троє спадкоємців Кейт Міддлтон і принца Вільяма.