Принц Гаррі та Меган Маркл зовсім скоро стануть батьками. Первісток, стать якого подружжя тримає в секреті, народиться в найближчі тижні - в кінці квітня або на початку травня. Але стала відома одна маленька цікава деталь - прізвище дитини буде відрізнятися від тієї, яку носять Гаррі і Меган.

Герцоги Сассекские офіційно ходять під прізвищем Уельс. Однак прізвище майбутнього дитини буде вже Сассекс, пише журнал Hello.

Як відомо, сини принцеси Діани Уельської і принца Чарльза Вільям і Гаррі зросли з прізвищем Уельс, використовуючи її в школі, в університеті і у час служби в армії. Вільям був відомий як лейтенант Уельс, а Гаррі капітан Уельс.

Титул їх батька, принца Чарльза принц Уельський, а саме титул повинен визначати прізвище спадкоємця. Після шлюбу Меган теж отримала прізвище чоловіка, а з ній титул герцогиня Сассекская (від королеви Єлизавети). У підсумку титул Меган і Гаррі і стане прізвищем їх дитини - Сассекс.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наприклад, маленькі діти Вільяма і Кейт принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї також мають прізвище Кембрідж, а не Уельс.

Так, принц Джордж, якому п'ять років, пішов у молодшу школу минулого року і числиться в ній як Джордж Кембрвдж. Його трирічна сестра принцеса Шарлотта також відома як Шарлотта Кембрвдж. Говорячи про інших членів королівської родини, можна вказати, що принцеса Євгенія і принцеса Беатріс використовують прізвище Йорк честь свого батька принца Ендрю, герцога Йоркського.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Кейт Міддлтон чекає злидні - сім'я на межі серйозної катастрофи.

Журналісти відзначають, що від батьків герцогині ніколи не надходило скарг на відсутність коштів. Вони завжди вважалися багатими людьми у Великобританії. Ще в кінці 1980-х років вони заснували фірму, яка продає через інтернет все необхідне для дитячих свят.

Нагадаємо, знайдені незаперечні докази вагітність Кейт Міддлтон. Герцогиня Кейт Міддлтон зовсім скоро стане мамою в четвертий раз.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Міддлтон посварилася з "колишньої" принца Вільяма. Ще до знайомства з Кейт юний принц Вільям був у числі численних шанувальників Роуз.

Знай. ua писав, що вдалося дізнатися про довгоочікувану дитину Меган Маркл і принца Гаррі. Меган заявила, що вони з чоловіком не знають статі дитини.