Герцогиня Саксеська Меган Маркл відмовилася народжувати первістка в тому ж місці, де проходили пологи Кейт Міддлтон і принцеси Діани.

Цю інформацію повідомляє The Sun.

Як відомо, Кейт і Діана народжували в крилі Ліндо лікарні святої Мері. Меган і принц Гаррі вирішили вибрати пологове відділення неподалік від їхнього будинку.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Гаррі і Меган розуміють, що народження дитини викликає великий суспільний інтерес. Проте він не є прямим спадкоємцем престолу, тому вони хочуть, щоб народження було як можна більш приватним". розповіло джерело

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У виданні пишуть, що через вік у герцогині можуть виникнути ускладнення під час пологів, тому вона хоче "природних пологів без зайвої уваги".

Меган Маркл
Меган Маркл

Крило Ліндо лікарні святої Мері стало традиційним місцем народження нових членів королівської сім'ї з 1977 року. Тоді принцеса Анна народила тут сина Пітера, а через чотири роки доньку Зару. В цьому ж місці проходили пологи принцеси Діани і Кейт Міддлтон.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, відома американська актриса і дружина принца Гаррі, яка, імовірно, до кінця квітня вперше стане мамою, вже визначилася з репетиром з музики для майбутньої дитини.

За інформацією видання The Sun, герцогиня бажає, щоб її першу дитину навчав грі на фортепіано сам Елтон Джон - співак, композитор і піаніст, якого багато хто вважає королем британської поп-музики.

Меган Маркл
Меган Маркл

За словами авторів матеріалу, Меган вже звернулася до 72-річного сера Елтона, який збирається завершувати свою концертну діяльність, з відповідним проханням. І той погодився, заявивши, що із задоволенням візьметься за справу, коли дитина досить підросте.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час 12-денного туру Карибським регіоном з принцом Уельським відбулося декілька курйозних випадків.

Також "Знай.uа" писав, що дитина принца Гаррі і Меган Маркл повинна зовсім скоро з'явитися на світ, але раптом стала відома одна цікава деталь - прізвище дитини буде відрізнятися від того, яке носять Гаррі і Меган.