Члени королівської родини принц Гаррі і Меган Маркл ще до народження свого первістка планують переїхати в новий будинок у Віндзорі. Вони вже вклали величезні гроші в ремонт свого особняка.

Облаштування нового будинку обійшлося чимало королівської скарбниці. Так герцог і герцогиня Сассекські витратили на ремонт 4 мільйони доларів. Вони намагалися підібрати і передбачити кожну деталь.

Відомо, що тільки звукоізоляція в будинку обійшлася в 66 тисяч доларів. Дана міра була вимушеною. Так, королівську пару не будуть турбувати звуки лайнерів, які вилітають з аеропорту Хітроу, який розташований неподалік.

Черговий візит до лікаря в клініці Святої Марії у Меган Маркл призначено на наступний тиждень. Всі з нетерпінням чекають появи на світ первістка. Повідомляється, що пологи можуть початися в будь-який момент, тому персонал лікарні перебуває у готовності цілодобово.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

До народження первістка британського принца Гаррі і Меган Маркл, одружилися в травні минулого року, залишаються лічені тижні.

Раніше повідомлялося, що про вагітність Меган Маркл Кенсінгтонський палац повідомив 15 жовтня минулого року. В офіційній заяві туманно говорилося, що маля з'явиться на світ навесні 2019 року".

В січні, під час візиту в місто Біркенхед сама герцогиня під час бесіди з фанатами королівської сім'ї зізналася, що знаходиться на шостому місяці вагітності. І, отже, пологи відбудуться в кінці квітня або початку травня. Пізніше, однак, з'явилися повідомлення про те, що колишня актриса може народити раніше строку. Її вже навіть нібито госпіталізували з помилковими переймами.

Нагадаємо, брат Меган Маркл розкаявся, минуле не дає спокою. Скандальна сімейка Меган Маркл, схоже, має намір помириться з герцогинею, особливо після народження первістка.

Як повідомляв Знай. ua, розкрилася страшна правда про Меган Маркл. З приходом Маркл в королівську сім'ю, закінчиться ера британської монархії.

Знай. ua писав, що онуку Єлизавети II після весілля засікли в дивному місці. Онука Єлизавети ІІ вперше після весілля вийшла у світ і відразу в таке знакове місце.