Вже через кілька тижнів світ побачить нового спадкоємця королівського престолу. Герцогиня Сассекська Меган Маркл народить свого первістка від принца Гаррі. Шанувальники буквально божеволіють від нетерпіння, бажаючи швидше дізнатися, яким буде малюк.

Нещодавно експерти показали можливі варіанти зовнішності дитини герцогів Сассекських. Вони проаналізували фото подружжя завдяки спеціальному сайту, і ось що він показав.

Якщо вірити генератора, донька Меган і Гаррі буде смуглявою, з карими очима і тонкими губами. Хлопчик же буде більше схожий на принца: рудий і веснянкуватий зі світлою шкірою. Дізнатися точніше фанати зможуть вже в квітні цього року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі відвідали New Zealand House, де поклали квіти та залишили запис у книзі співчуттів від імені Її Величності королеви Єлизавети II. Про це стало відомо з повідомлень на офіційних сторінках королівського палацу в Instagram.

Меган Маркл
Меган Маркл

І все б нічого, але цей візит не був запланований заздалегідь. Більше того, нещодавно королівський палац оголосив про те, що вагітна на останніх термінах Меган йде в офіційний декрет і більше не буде з'являтися на публічних заходах.

Нагадаємо, у Великобританії не вщухають чутки про четверту вагітність Кейт Міддлтон. Експерт Джон Хілл розповів, що британці буквально штурмую букмекерські контори, щоб поставити на те, що вже в цьому році Букінгемський палац оголосить про вагітність Кейт.

Раніше Знай.uа повідомляв, старший син королеви Великобританії Єлизавети II принц Чарльз влаштував романтичний відпочинок з дружиною Каміллою Паркер-Боулз на острові Барбадос.

Також Знай.uа писав, брат британської герцогині і дружини принца Гаррі Меган Маркл вирішив помиритися з сестрою. Томас Маркл-молодший просить Меган покликати всю американську сім'ю на зустріч зі своєю дитиною.