В мережі стало відомо образливе прізвисько, яким яким персонал Кенсінгтонського палацу називає Меган Маркл. Про це з посиланням на британські ЗМІ пишуть Факти.

Герцогиню Сассекську, чиє ім'я по-англійськи пишеться Meghan охрестили Me-gain. Буквально можна перекласти як "я отримую". Таким чином ображені на вимоги співробітники палацу натякають на надмірну амбітність Меган.

Раніше персонал палацу називав герцогиню "ураган Меган" і "герцогиня Важка". Відомо, що з палацу вже звільнився ряд співробітників і частково це відбулося із-за складного характеру і вимогливості Маркл.

Повідомляється, що Меган не раз доводила своїх помічників до сліз. До того ж, вона не рідко відправляє повідомлення зі своїми розпорядженнями в п'ятій годині ранку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Останньою втратою в рядах персоналу Меган стала її довірена помічниця Емі Пикерилл, яка оголосила, що покине герцогиню після того, як та народить первістка і остаточно облаштується в своєму новому заміському будинку — Фрогмор-котеджі.

Члени королівської родини принц Гаррі і Меган Маркл ще до народження свого первістка планують переїхати в новий будинок у Віндзорі. Вони вже вклали величезні гроші в ремонт свого особняка.

Облаштування нового будинку обійшлося чимало королівської скарбниці. Так герцог і герцогиня Сассекские витратили на ремонт 4 мільйони доларів. Вони намагалися підібрати і передбачити кожну деталь.

Нагадаємо, принца Гаррі спіймали за брудним заняттям. Гаррі вів листування з подругами під вигаданим ім'ям в Facebook.

Як повідомляв Знай. ua, розкрилася страшна правда про Меган Маркл. З приходом Маркл в королівську сім'ю, закінчиться ера британської монархії.

Знай. ua писав, що вдалося дізнатися про довгоочікувану дитину Меган Маркл і принца Гаррі. Меган заявила, що вони з чоловіком не знають статі дитини.