У чинного президента США Дональд Трамп очікується поповнення в родині. Він стане дідом в десятий раз — у сина президента США Еріка незабаром народиться друга дитина.

Про це повідомила дружина Еріка Трампа продюсер Лара Юнасана на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Сам спадкоємець Трампа також повідомив радісну новину.

Текст публікації з'явився під фотографією, на якій зображені Ерік, Лара, їхній перший син Люк, який народився 12 вересня 2017 року, і улюблені собаки. За словами сина глави Білого дому, малюк з'явиться на світ вже цього літа.

"Ми з Ларою раді повідомити, що в серпні з'явиться ще один член нашої сім'ї. Люк буде прекрасним старшим братом!" - написав 35-річний бізнесмен.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначимо, що Ерік і Лара в шлюбі п'ять років. При цьому разом вже більше ніж десять років. До слова, для Дональда Трампа друга дитина Еріка і Лари стане десятим онуком: дочка президента Іванка сьогодні виховує трьох дітей, а ще один син політика - Дональд-молодший - виховує п'ятьох чудових малюків.

Додамо, що у президента Сполучених Штатів п'ятеро дітей від трьох дружин. Ерік - молодший син Дональда і його першої дружини - бізнесвумен і колишньої фотомоделі Івани Трамп.

Нагадаємо, Дональд Трамп виклав двохвилинний ролик на своїй сторінці в Twitter в рамках своєї передвиборчої кампанії до 2020 року, де порівняв себе з Бетменом, що вирішив врятувати світ від лиходіїв.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели телефонні переговори, в ході яких обговорили питання про фінансування НАТО, України і торгівлю.

Також "Знай.uа" писав, що президент США Дональд Трамп виклав у мережу знущальне відео з можливим конкурентом на майбутніх виборах, екс-віце-президентом Джо Байденом.