Дональд Трамп виклав двохвилинний ролик на своїй сторінці в Twitter в рамках своєї передвиборчої кампанії до 2020 року, де порівняв себе з Бетменом, що вирішив врятувати світ від лиходіїв. Все б нічого, але у відео була використана пісня Ганса Зіммера - Why Do We Fall? - з фільму про Бетмена «Темний лицар повертається» без дозволу на використання авторського права одного з найбільших концернів з виробництва фільмів і телесеріалів Warner Bros Pictures, повідомляє BBC

Американський президент поплатився тим, що техпідтримка Twitter просто видалила ролик у вівторок ввечері, через 4 години після того, як допис був розміщений на сторінці, але все одно відео встигли подивитися більше мільйона користувачів.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відео починалося кадрами з демократами, серед яких були і Барак Обама з Хіларі Клінтон, після чого слідував текст: "Спочатку вони ігнорують вас, потім сміються з вас, потім називають вас расистом"

Екс-президент США Барак Обама
Екс-президент США Барак Обама

У продовженні відео слідують ключові, знакові моменти президентства Трампа: зустріч з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, призначення суддею Верховного суду Бретта Кавано і розслідування Робертом Мюллером російського втручання у вибори 2016 року.

Ролик закінчується фразою: "Ваш голос довів їх неправоту" і назвою перевиборів 2020 року "великою перемогою".

Відомо, що саме компанія Warner Bros зажадала видалити ролик так як визнали використання пісні несанкціонованим. "Ми працюємо над відповідними правовими каналами, щоб воно (відео) було видалено". - заявили представники.

Після вилучення на місці ролика з'явилося повідомлення про те, що відео видалено у зв'язку із зверненням правовласника.

Нагадаємо, скандальний чемпіон Уайдлер "підсиджує" Трампа.
Раніше Знай.uа писав, що Трамп жорстко підколов головного конкурента - у них там свої "дебати".
Також Знай.uа писав, що донька президента США Дональда Трампа Іванка заявила, що її справжнє ім'я зовсім інше.