Поки кандидати в президенти нашої країни по черзі публікують відеоролики із запрошеннями на дебати, у США розгортається свій політичний мем-поєдинок. Президент США Дональд Трамп виклав у мережу знущальне відео з можливим конкурентом на майбутніх виборах, екс-віце-президентом Джо Байденом.

За основу ролика були взяті звинувачення в "неприйнятній поведінці" з боку декількох жінок – вони заявили, що Байден терся об них носом або цілував в потилицю.

Дональд Трамп

Сам Байден з цього приводу сказав: "Соціальні норми змінюються". Він записав відеозвернення, в якому прокоментував всі звинувачення. Він підкреслив, що ці жести були просто дружніми і жодним чином він не хотів нікого образити. Він зазначив, що раніше ставлення до подібних жестів було іншим, тому він має намір переглянути свої звички.

Дональд Трамп злегка "модифікував" відео Байдена. На ньому екс-віце-президент каже: "Я тисну руки, я обіймаю людей, я хапаю чоловіків і жінок за плечі і кажу: "Ви можете це зробити", після чого позаду Байдена раптово з'являється його ж анімація, притискається носом до потилиці і хапає його за плечі. Під роликом Трамп написав: "З поверненням, Джо!".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Байден прокоментував публікацію в Twitter: "Я бачу, що ви на роботі і ведете себе по-президентськи, як завжди".

Варто відзначити, що раніше The Wall Street Journal публікував інформацію про намір Байдена балотуватися на головний пост країни у 2020 році. Також зазначалося, що він вже звернувся до кількох впливових людей з проханням про допомогу у фінансуванні передвиборної кампанії.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели телефонні переговори, в ході яких вони обговорили питання про фінансування НАТО, України і торгівлі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в мережі опублікували "фотожабу", на якій Дональд Трамп зображений без волосся і з природним кольором шкіри, після чого користувачі навіть побачили в новому фото радянського генсека і ведучого телевікторини.

Також "Знай.uа" писав, що дочка президента США Дональда Трампа Іванка заявила, що її справжнє ім'я зовсім інше - при народженні вона отримала ім'я Івана.