Одним з найбільш очікуваних фільмів цього року став блокбастер "Месники 4" і на днях в мережі опублікували його перший офіційний трейлер, який змусив похвилюватися шанувальників кінокоміксів. Герої постійно переносилися у своїх спогадах в минуле, а також змінювали свою зовнішність.

Грим і костюми в "Месниках", як і завжди, на вищому рівні, але багатьом цікаво побачити своїх улюблених героїв без них - такими, якими вони є в реальному житті.

Небула - Карен Гіллар

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тоні Старк - Роберт Дауні-молодший

Тор - Кріс Хемсворт

Танос - Джош Броллін

Халк - Марк Руффало

Людина-Мураха - Пол Радд

Варто нагадати, що нещодавно у мережі з'явилися пікантні знімки Елізабет Олсен, яка також брала участь у зйомках "Месників" і зіграла Червону Відьму. Це не перший випадок, коли її сторінку зламують невідомі і на просторах інтернету з'являються фотографії, на яких вона постає практично голою. Судячи з усього, вона нерідко балує когось привабливими знімками. На цей раз Олсен відображена в напівпрозорій сексуальній білизні. Крім цього, зірка "Месників" зробила кілька селфі в повний зріст перед дзеркалом,причому всі вони вийшли дуже відвертими.

Елізабет Олсен

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у всесвіті Marvel анонсували появу ЛГБТ-героя. Президент Marvel Studios Кевін Файгі розповів, що глядачі готові до першого супергероя-гея в кінокоміксах і вже ходять чутки про те, що студія збирається показати такого героя в майбутньому фільмі "Вічні". Роль може зіграти, імовірно, зірка "Хоббіта" і "Красуні і чудовиська" Люк Еванс, який, до речі, є відкритим геєм.

Як повідомляв портал "Знай.uа": однією з найбільш масштабних франшиз в історії світового кінематографа є "Гаррі Поттер", яку складно уявити без популярних акторів, які раніше в ній зіграли. Однак Деніел Редкліфф переконаний, що і у світа Гаррі Поттера може статися перезавантаження. Іншими словами, Деніел не заперечує, що можливий рімейк, про що він заявив в одному зі своїх недавніх інтерв'ю.

Також "Знай.uа" писав, що після ролі Бена Аффлека фанати почали гадати, хто ж зіграє Бетмена, після чого букмекери поставили всіх потенційних Брюсів Уейнів в один список.