12 квітня в Харкові відбулося незвичайне ДТП за участю трамвая.

Інцидент прозшел біля парку Горького.

На фото, яким поділилися очевидці в соціальних мережах, можна помітити, як трамвай 12-го маршруту зійшов з рейок і виїхав на дорогу.

Варто нагадати, що В Російській Федерації продовжують відбуватися незбагненні людській свідомості події. Так, в Мурманській області в місті Апатити неадекватний громадянин викрав броньований гусеничний тягач врізався в магазин, намагаючись його пограбувати.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Відомо, що аварія сталася ще 10 січня минулого року, проте фото з місця ДТП з'явилося лише днями. Так, рано вранці місцевий житель викрав з автошколи ДОСААФ гусеничний легкоброньованої тягач і відправився на ньому кататися по місту. Розвертаючись біля одного з будинків, він не впорався з керуванням; МТЛБ розвернув припарковану поблизу іномарку і в'їхав в магазин "Сім'я".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ще ми писали, що Українцям показали умови камери №400 Харківського СІЗО, де зараз міститься винуватиця смертельного ДТП Олену Зайцеву.

Фото з СІЗО оприлюднив член правління Міжнародного правозахисного центру Дмитро Удачин Facebook.

"5 квітня разом з помічником народного депутата Мельничука Сергія Петровича – Маслеем Миколою Миколайовичем – і правозахисником Русланом Єременко провели моніторинговий візит у Харківський слідчий ізолятор. У СІЗО нами було прийнято рішення перевірити умови утримання сумно відомої Зайцевої – учасниці смертельного ДТП в центрі Харкова. Крім Зайцевої в камері №400 перебувають ще три людини. Приміщення чисте. Є невеликий телевізор, електричний чайник, вода, душ, туалет і засоби особистої гігієни", – написав Дмитро.

Нагадаємо, Відомий український патріот розбився в ДТП

Як раніше повідомляв "Знай.ua", центрі Києва позашляховик потонув в асфальті фото

Також "Знай.ua" писав про те, що У Києві на ходу вибухнув автомобіль