У Львові небайдужі перехожі відібрали ключі від автівки у нетверезого власника авто.

Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Відомо, що сусіди забрали ключі в чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп"яніння.

Вчора увечері, у місті Винники, на вулиці Винна Гора, у подвір’ї багатоповерхівок автомобіль “Ford” в’їхав у припаркований автомобіль.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

За кермом перебував 46-річний мешканець одного із будинків комплексу. Свідками події стали сусіди. Коли чоловік вийшов подивитися, що він вчинив, то сусіди побачили, що той ледь тримається на ногах, бо дуже п’яний і забрали в нього ключі аби той не наробив біди, адже на подвір’ї гуляє багато дітей і деякі без супроводу дорослих. Свідки одразу викликали патрульних.

Поліцейські пропонували неодноразово громадянину пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння, однак той відмовився. На нього склали протокол за керування напідпитку та за скоєну дорожньо-транспортну пригоду.

Нагадаємо, що під Дніпром переповнена маршрутка ледь не перетворилася на суп з пасажирів: у салон хлинув окріп

Також "Знай.ua" информував, что "Все стабільно...": у Києві герої парковки паралізували центральну вулицю, фото

Раніше "Знай.ua" писав, що у Дніпрі бидло-маршрутник відібрав у дитини останні гроші: порвав і викинув в обличчя, відео