Погода у Львові у вівторок, 5 червня, буде справді спекотною. Однак навіть висока температура не завадить побалувати місцевих жителів та туристів дощами.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні на Львівщині очікується мінлива хмарність.

Місцями пройдуть короткочасні грозові дощі, в окремих районах можливий град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер переважатиме східного напрямку, помірний.

Температура повітря вночі 11-16° тепла, вдень 23-28° тепла. Атмосферний тиск 761 мм рт. ст., відносна вологість повітря 78%.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Слід зауважити, що практично по всіх областях України пройдуть дощі з грозами, і вони будуть досить сильні місцями. Лише на Сході опадів не буде.

Температура висока, по Україні від +23 до +30 градусів. У деяких районах будуть град і шквали від 15 до 20 м/с, найбільш сильні дощі в Центрі і на Півдні.

Нагадаємо, що погода на 5 червня: пощастить лише кільком областях

Портал "Знай.ua" писав, що погода на 5 червня: літо тільки входить у смак

Портал "Знай.ua" також інформував, що погода на кінець тижня: українці опиняться між льодом і полум'ям