Стало відомо, яку заробітну плату отримують топ-менеджери та керівники найпопулярніших операторів зв'язку в Україні, зокрема Vodafone, lifecell та Kyivstar.

Відповідний рейтинг склало видання The Page, звернувшись за інформацією до п'яти найбільших HR-агентств України.

Так, президент компанії Kyivstar Олександр Комаров може отримувати близько $30 000 в місяць (більш як 800 000 гривень). Генеральний директор Vodafone Україна - Ольга Устинова не поступається своєму колезі. Її оклад також оцінений в $30 000. При цьому, CEO lifecell Ісмет Язиджи може заробляти на місяць $20 000 (понад 500 000 грн).

Kyivstar
Kyivstar

Також у рейтингу представлені ряд інших українських компаній, які платять своїм топ-менеджерам від $20 000 до $60 000 в місяць. Однак прес-служби компаній відмовилися коментувати цю інформацію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Lifecell
Lifecell

Лише lifecell надіслав офіційний коментар: "Наша компанія не може коментувати інформацію щодо зарплати CEO lifecell, що ґрунтується виключно на припущеннях журналістів видання та третіх сторін. Будь яка інформація стосовно рівня зарплат та умов компенсаційного пакета є виключно персональною інформацією працівників компанії".

Нагадаємо, Kyivstar, Vodafone і lifecell показали найпопулярніші тарифи: обирайте поки не пізно

Як повідомляв "Знай.ua", Kyivstar та Lifecell заманили українців у боргову пастку.

Також "Знай.ua" писав, що Lifecell і Kyivstar влаштували "битву" за абонентів.