Сьогодні вранці близько 8.00 на трасі Львів-Шегині поблизу села Зимна Вода маршрутка №140 Львів-Городок з пасажирами злетіла з траси в лісопосадку.

Про це IA ZIK повідомили очевидці.

Унаслідок події є постраждалі. Пасажири також зафіксували дивну поведінку водія, який, з їх слів, поводився неадекватно.

У прес-службі патрульної поліції Львівщини підтвердили факт події.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Унаслідок ДТП двоє госпіталізованих – пасажир, 1985 року народження, та водій того ж року народження. Їх забрала "швидка". На місце події викликали слідчих. Причини події встановлюються", – повідомили в патрульній. На момент ДТП у салоні маршрутки перебували 10 пасажирів.

Також вартує нагадати, що під Львовом сталась жахлива аварія, травмована 4-річна дитина. Відомо, що в Яворівському районі, у день захисту дітей, автомобіль Ford Sierra збив дитину 2015 року народження. Дівчинку госпіталізували у дитячу лікарню Львова.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що від удару авто відкинуло в ресторан: Київ приголомшила жорстка ДТП, перші кадри аварії

Також портал "Знай.ua" інформував, що "Все стабільно...": у Києві герої парковки паралізували центральну вулицю, фото