На матчі Вищої ліги чемпіонату Закарпатської області з футболу між командами "Карпати" та "Поляна" з однойменного села у Свалявському районі стався гучний скандал.

В мережу потрапило відео, на якому уболівальники "Карпат" з селища Дубове Тячівського району побили головного арбітра гри.

Таким чином люди висловили невдоволення тим, що рефері вилучив з поля воротаря господарів. Відзначається, що кілька людей повалили його на землю і стали бити його ногами по животу і спині. Поліцейські відтягли фанів "Поляни" і зупинили побиття.

В подальшому інцидент буде розглянуто на спільному засіданні КДК Федерації футболу Закарпаття, де приймуть рішення про міру покарання для клубу.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Instagram повернув доступ до аккаунту Кінсі Тадеуш Воланскі, яка напівоголеною вибігла на поле під час фінального матчу Ліги чемпіонів.

Як повідомляв портал Знай.uа, запеклу бійку зірки Спартака з американцем зняли на відео.

Також портал Знай.uа писав, що УЄФА попросив ФІФА і ІФАБ переглянути протокол дій при струсу мозку для футболістів.