У суботу, 8 червня в Україні очікується по-літньому спекотна погода. Практично по всій території країни стовпчики термометрів перевищать позначку в +30 градусів. Єдиний порятунок від пекельної спеки - короткочасні грози.

Про це розповіла народний синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що інтенсивні опади очікуються в Миколаївській, Одеській, Кіровоградській, Черкаській та Харківській областях. За її словами, в цих регіонах при грозах ймовірно посилення дощу до злив, шквалів та місцями град.

спека
спека

На Полтавщині, Харківщині, Дніпропетровщині та Запоріжжі буде спекотніше всього. Там температура повітря підніметься до +29...+31 градуси.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Трохи менша спека буде на Тернопільщині, Буковині та Прикарпатті. У цих областях температура повітря складе +24...+26 градусів.

Вітер буде східним і південно-східний, 5 – 10 метрів за секунду.

У Києві синоптик прогнозує короткочасні дощі з грозами, але і сонця буде достатньо. Спека в столиці буде вимірюватися такими температурними відмітками: +28...+30 градусів.

Вихідні кличуть на річки, галявини, на шість соток та в парки. Або, може, й на улюблені диванчики, що також непогано,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 7 juni 2019

Нагадаємо, що літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що згідно з прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що погода на 7 червня: настирливі дощі і нестерпна спека покажуть справжній характер літа.