У Росії сталася жорстока розправа над дівчинкою-підлітком, пише Politeka.

В Красноярську, Росія учні гімназії №15 по-звірячому побили восьмикласницю. Відомо все стало після того, як відео побиття потрапило в соцмережі.

На відео видно, як під градом ударів дівчинка швидко опиняється на землі. Вона намагається прикрити голову руками, просить припинити.

Але тут же отримує з розмахом ще один стусан – прямо в голову. Б'є її 19-річний хлопець, він тут найстарший і, по всьому видно, авторитет. Потім додає однокласниця і ще один хлопчина – били школярку втрьох.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За даними російських журналістів, дівчинку – ученицю восьмого класу, били тому що вона не повернула якийсь борг, розміром в 100 рублів (близько 40 гривень). Таку версію висловлюють педагоги в школі. Діти, у тому числі й жертва, з благополучних сімей. Відомо, що на обліку в поліції є дівчинка, яка била школярку.

Нагадаємо, українському депутату дали три роки в'язниці: у справі замішаний поліцейський.

Як повідомляв портал Знай.uа , суддя Зайцевої виправдав звинувачену у вбивстві молодого хлопця.

Також Знай.uа писав про те, що поліцейські викрили схему фальсифікації документів в одній з автошкіл районного центру.