Активні користувачі соціальних мереж шоковані новими знімками президента України Володимира Зеленського. Він побував на одному із заходів, що проходили в лісі. Фотографії оприлюднила журналістка Соня Кошкіна.

Судячи з опублікованих в Facebook, захід виявився явно не сумним.

Така подія сколихнула українців, які дивуються, як президент може веселитися, коли в результаті загострення ситуації на Донбасі гинуть наші бійці.

"Нікого не обурило, що після загострення на лінії вогню, смерті і важких поранень десятки людей, у лісочку вальяжно лежачи на пуфиках "триндіт" президент? Може йому логічніше в цей день зовсім в іншому місці засідати?" - коментують користувачі в мережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Деякі злісно додають: "Креативит Володька. 4 бійця - 200, поранені, контужені, а він у лісі на пуфах.Всі сили на придумування креативу йдуть. Шоумен гребаной", "А ось навіщо це все? Навіщо це показна миммишность? Лес, пуфи, пам'ятаю неформально друг теж у лісі по пеньках стрибав ..які ви гострі нагальні питання задавали, і які чесні відповіді там почули?"

Допитливі українці відзначили гарні фото на природі з розряду тренінгу "Як стати успішним" і одночасно поцікавилися чи не лінь людям було вибиратися в ліс на підборах і в піджаках, щоб посидіти на пуфику...

Нагадаємо, Зеленський відбере у дружків Порошенка все награбоване: "Покладіть туди, звідки взяли".

Як повідомляв портал Знай.ua, в ГПУ заявили, що можуть силою привести Порошенка на допит.