У Верховній Раді прийняли законопроект №4585. Згідно із документом, відтепер пересічним українцям заборонено носити військову форму.

За порушення закону громадян штрафуватимуть на сумму до 6 тисяч гривень чи до 40 годин громадських робіт. Про нововведення повідомили на сайті ВР України.

Заборонeно носити також речі з колористикою “камуфляж”. Напевно, це багатьом не сподобається, адже останнім часом українці дедалі частіше обирають вбрання у стилі мілітарі. Навіть з’явились дитячі візочки із такою військовою колористикою. І що цікаво, є люди, яким це подобаєтться і вони із великим задоволенням купують для своїх малюків перший транспорт у такому стилі.

Заборона розповсюджується також на цивiльних oсіб, які є членaми мілітaрних об’єднань.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зазначити, що крім того, в Україні заборoнено в симвoліці об’єднань чи громaдських організацій викориcтовувати релiгійні чи вiйськові симвoли, а також викориcтовувати звaння.

Нагадаємо, душевна зустріч Зеленського змусила хейтерів позеленіти від злості: шаурми не вистачає.

Як повідомляв портал Знай.ua, в ГПУ заявили, що можуть силою привести Порошенка на допит.