Українські дипломати звернулись до МЗС Бангладеш з проханням пояснити, з якої причини у країні затримали шістьох українців. Таку інформацію повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

Арешт українців вже підтвердив український дипломат Василь Кирилич.

"Наш консул вже звернувся до МЗС Бангладеш, завтра проведе зустріч у посольстві країни в Делі і готує відрядження до Бангладеш з метою відвідання в закладі тримання громадян України", – зазначив він у Twitter.

Як зазначив Кирилич, на понеділок, 10 червня, запланована зустріч дипломатів посольства в посольстві Бангладеш в Делі з питання одержання інформації у справі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Консул готує відрядження до Бангладеш з метою відвідання в закладі тримання громадян України, а також проведення зустрічей з компетентними органами країни", - повідомив представник МЗС.

Він підкреслив, що посольство України підтримує контакт з адвокатом затриманих та рідними.

Українці начебто неодноразово несанкціоновано знімали готівку із банкомата банку Dutch-Bangla Bank у Дацці 31 травня. Саме за це поліція затримала одного із них під час зняття грошей в іншому банкоматі, розташованому в центральному районі столиці. Після цього у Бангладеш затримали ще 5 громадян України за аналогічною підозрою. Про це з посиланням на місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, поліцейський збив дитину на переході, медики роблять все можливе: деталі ДТП.

Як повідомляв Знай.uа Софіївську площу в Києві оповито густим димом: що відбувається.

Знай.uа писав, Нацкорпус мчить до Одеси: Кернеса і Труханова кинуло в тремтіння.