Стало відомо, якою буде погода на найближчих вихідних 15-16 червня. Так, синоптики кажуть, що на українців чекає хвиля дощів, але пощастить не всім.

В суботу, 15 червня, із західних областей через південь, центр і північ країни простягнеться смуга рятівних дощів. І хоча температура прогнозується все так само досить висока, до +32 градусів, вночі буде прохолодніше і місцями +17-18. Південно-схід пощастить менше, там дощів не прогнозують, але обіцяють хмарну "заслінку" від спеки.

У неділю, 16 червня, дощі прогнозують лише у західних регіонах країни. На решті території без опадів, але буде хмарно. Денна спека все також нікуди не піде, а от вночі буде дуже комфортно – до +17-19 градусів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну накриє потужна магнітна буря.

Також портал Знай.uа писав, що напередодні в Індії стався землетрус, а тепер країну вразила ще й негода, від якої загинуло багато людей.