Кількість абітурієнтів, які провалили тест з української мови та літератури на ЗНО, становить 53 613 осіб. Це 16% від загального числа українців, які брали участь у тестуванні. Відповідне рішення комісії було прийнято на засіданні, яке відбулося в Міністерстві освіти і науки.

Мінімальний поріг тесту ЗНО з української мови - 23 бали.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, офіційна інформація про результати ЗНО з усіх предметів з'явиться на сторінках учасників до 25 червня. Так, до 14 червня абітурієнти дізнаються результати тестів з математики, української мова та література, фізики. До 20 червня - іноземні мови і біологія. До 25 червня - історія України, географія та хімія.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Апеляційні заяви учасників, які не згодні з результатами зовнішнього незалежного оцінювання, будуть прийматися з дня їх оголошення.

ЗНО 2019
ЗНО 2019

Нагадаємо, у Харкові масово мінують університети.

Раніше Знай.uа повідомляв, українцям розповіли основні правила нового правопису.

Також Знай.uа писав, психологи дали українцям поради, які допоможуть пережити вибори.