У жахливій ДТП на території Польщі загинуло троє українців, а ще одного госпіталізували у важкому стані. Про це в четвер, 13 червня, повідомила представниця поліції міста Мендзижеч Любусського воєводства Юстина Лентовська.

"Поліція під контролем прокуратури з'ясовує обставини аварії, яка сталася у середу в Мендзижецькому повіті. В її результаті загинуло троє громадян України, четвертий бореться за життя у лікарні", - сказала Лентовська.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляється, ДТП сталася між населеними пунктами Пщев і Новий Гожицко. Водій автомобіля Opel Astra втратив управління, через що машина врізалася у дерево.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всередині знаходилися четверо українців, двоє з яких загинули на місці. Ще один загинув у лікарні під час операції, за життя четвертого чоловіка все ще борються лікарі.

Загиблим українцям було від 31 до 38 років. Вижив потерпілому всього 19 років.

Нагадаємо, пекельна аварія у Дніпрі паралізувала місто.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Львові за звіряче вбивство судитимуть рома.

Також Знай.uа писав, у Львові "неповнолітній" підстрелив сам себе.