У Донецькій області пройшли змагання на найкращий танковий екіпаж. Потужні бойові машини вражали своєю міццю, бо на вигляд, як звірі.

Учасники змагалися за першість в подоланні смуги перешкод. Вона включала практичне відпрацювання вогневої, тактичної, інженерної підготовки, підготовки з радіаційного, хімічного та біологічного захисту. Також відпрацювали деякі спеціальні елементи - завантаження і розвантаження боєприпасів, евакуація пораненого члена екіпажу і надання домедичної допомоги. Про це повідомили у Міністерстві оборони.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Навчання проходили в умовах, максимально наближених до бойових.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Першість серед п'яти команд-учасниць завоював екіпаж танка 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Наразі бойова машина виконує завдання в районі проведення операції об'єднаних сил на Донбасі.

Нагадаємо, українські герої знищили ворожу техніку разом з бойовиками: перемололи окупантів, як горох.

Як повідомляв раніше Знай.ua, співробітники Служби безпеки України викрили банду пропагандистів, які ормували так звані "паспорти регіонів" та активно вели агітацію в соцмережах. Всі ці дії наносили шкоду безпеці країни.

Також портал Знай.ua писав, що Українські герої за крок від перемоги, рідну землю виривають по клаптику.